INSPIRACJE / Przepisy / 3 czerwca 2016

Pasta z soczewicy

Zobacz przepis na pyszną pastę z soczewicy.

Składniki:

  • zielona soczewica
  • zielone oliwki
  • łyżka oliwy z oliwek
  • oregano
  • ząbek czosnku
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Soczewicę ugotować i zblendować z przyprawami i oliwą, dodać pokrojone oliwki.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i odwiedź naszą Poradnię!

ul. Upalna 2/3, I piętro
Białystok

516 497 077 | kontakt@poradniadietopraktyka.pl