Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

INSPIRACJE / Bez kategorii / 19 listopada 2018

Ciasto czekoladowe ze śliwkami

Wykorzystaj porę na śliwki i upiecz ciasto czekoladowe z węgierkami!

Składniki:
• 2 puszki czerwonej fasoli
• 4 jajka
• 50g ksylitolu
• 3 średnie banany
• 1 łyżeczka proszku do pieczenia
• 1/2 łyżeczki imbiru
• 1 łyżeczka cynamonu
• 2 łyżki jogurtu naturalnego gęstego
• 3 łyżki kakao
• 300g śliwek węgierek

Przygotowanie:

Po odsączeniu fasolę przełożyć do miski, dodać żółtka, obrane banany, jogurt naturalny, kakao, ksylitol, proszek do pieczenia oraz przyprawy. Zblendować wszystko na gładką masę. Nastawić piekarnik na 200° C. Śliwki umyć, przekroić na połówki i pozbyć się pestek. Białka jaj ubić na sztywną pianę i dodać do masy czekoladowej. Połowę masy ciasta przelać do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Na wylanej masie ułożyć pierwszą warstwę śliwek. Następnie wylać drugą porcję ciasta, a na niej wyłożyć resztę śliwek. Piec ok. 80 minut . Po wystudzeniu wstawić ciasto na 2 godziny do lodówki. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.

Kaloryczność : 157 kcal w 100 g

Smacznego!

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i odwiedź naszą Poradnię!

ul. Upalna 2/3, I piętro
Białystok

516 497 077 | kontakt@poradniadietopraktyka.pl


BESbswy